ریزش مو می تواند تأثیر قابل توجهی بر ظاهر و اعتماد به نفس فرد داشته باشد. اغلب روشهای سنتی ترمیم مو نتایج بسیار موفقی برای بسیاری از افراد به ارمغان میآورند.
ما گاهی اوقات، افراد نیاز به گزینههایی هستند که از جمله کاشت موی مصنوعی میباشند. این روش میتواند یک جایگزین عالی برای آنان باشد که به دنبال ظاهری بدون نیاز به موهای اهداکننده هستند.با این حال، خطرات و مزایای بالقوه مرتبط با پیوند الیاف مصنوعی وجود دارد که باید مورد بررسی قرار گیرند.
در این راهنما، به بررسی جزییات کاشت موی مصنوعی، از جمله مفهوم آن، روشهای انجام، افرادی که ممکن است برای آن مناسب باشند، و مزایا و معایب آن پرداخته میشود.
کاشت موی مصنوعی چیست؟
کاشت موی مصنوعی، یا همان پیوند الیاف مصنوعی، به جای کاشت موی طبیعی، مواد خارجی را در پوست سر کاربران کاشته و بافت و رنگ فولیکولهای موی طبیعی را تقلید میکند. این الیاف مصنوعی از نایلون، پلی پروپیلن یا سایر جایگزین های مصنوعی تشکیل شده است.
گاهی اوقات افراد نمی توانند کاشت موی طبیعی انجام دهند. ممکن است به دلیل ناکافی بودن موهای اهداکننده یا سایر ملاحظات پزشکی باشد. برای آنها، درمان ترمیم موی مصنوعی می تواند یک جایگزین عالی باشد.
روش انجام کاشت موی مصنوعی چیست؟
کاشت موی مصنوعی معمولاً شامل مراحل زیر است:
شناسایی مناطق اهداکننده
جراح با شناسایی مناطق مخصوص کاشت، آماده کردن پوست سر برای کاشت موی مصنوعی را آغاز میکند.
بیهوشی
برای کاشت موی مصنوعی از بی حسی موضعی استفاده میشود تا به درد و ناراحتی کاربر کمک شود. مدت زمان درمان معمولاً به وسعت ناحیه و الیاف کاشته شده بستگی دارد.
برش ها
پس از شناسایی، جراح برش های کوچکی در این نقاط تعیین شده ایجاد می کند. آنها از ابزارهای تخصصی برای اطمینان از قرارگیری بهینه موهای مصنوعی استفاده می کنند.
درج فیبر(مو)های مصنوعی
جراح الیاف مصنوعی را یکی یکی با استفاده از فورسپس یا قلم کاشت منحصر به فرد وارد این برش ها می کند.
کاشت موی مصنوعی می تواند ظاهری فوری از موهای پرتر و متراکم ایجاد کند. اما، الیاف مصنوعی نمی توانند مانند فولیکول های موی طبیعی رشد کرده و پس از اتمام چرخه رشد ریزش کنند.
چه کسانی واجد شرایط کاشت موی مصنوعی هستند؟
فقط برخی افراد کاندید مناسبی برای کاشت موی مصنوعی هستند. معیارها و ملاحظات خاصی برای واجد شرایط بودن شما وجود دارد. افرادی که ممکن است کاندید مناسبی برای کاشت موی مصنوعی باشند عبارتند از:
افراد با ریزش موی قابل توجه
پیوند مصنوعی نمی تواند فولیکول های مو را ایجاد کند، فقط ظاهر آن را ایجاد می کند. هنگامی که مناطق وسیعی از طاسی وجود دارد، کاشت مو به شکل طبیعی مشکل ساز است. در این صورت، الیاف مصنوعی ممکن است بهترین گزینه شما باشد.
کسانی که بانک موی محدودی دارند
کاشت موی سنتی به در دسترس بودن موهای اهداکننده سالم بستگی دارد. اگر موی اهداکننده کافی نباشد، امکان پیوند وجود ندارد و کاشت موی مصنوعی اندیکاسیون پیدا میکند.و
متقاضیان نتایج فوری
کاشت موی طبیعی برای رشد و استقرار فولیکول های کاشته شده به زمان نیاز دارد. از طرف دیگر، الیاف مصنوعی می توانند نتیجه تقریباً فوری را برای بیمار ارائه دهند.
افراد دارای شرایط پزشکی خاص
افراد خاصی ممکن است کاندیدای مناسبی برای کاشت موی طبیعی نباشند. برخی از شرایط پزشکی می توانند منع انجام کاشت مو باشند. برای آنها پیوند الیاف مصنوعی می تواند بسیار موثر باشد.
مزایا و معایب کاشت موی مصنوعی چیست؟
هر روش پزشکی مجموعه ای از مزایا و معایب خاص خود را دارد. مهم است که قبل از تصمیم گیری، جوانب مثبت و منفی را بسنجید.
مزایای کاشت موی مصنوعی
- نتایج فوری: فولیکول های موی سنتی ممکن است چندین ماه طول بکشد تا به درستی رشد کرده و ایجاد شوند. الیاف مصنوعی می توانند نتیجه ای آنی به شما بدهند.
- بدون نیاز به موی اهداکننده: پیوند الیاف مصنوعی نیاز به موهای اهداکننده را برطرف می کند، بنابراین افرادی که موهای محدودی دارند می توانند به راحتی این روش را انجام دهند.
- نسبتاً غیر تهاجمی: پیوندهای مصنوعی نسبت به پیوندهای سنتی تهاجمی کمتری دارند. این روش به جای جراحی گسترده، برش های کوچکی روی پوست سر ایجاد می کند.
معایب کاشت موی مصنوعی
- ظاهر و احساس غیر طبیعی: الیاف مصنوعی معمولا شبیه موهای طبیعی نیستند. آنها در بافت و حرکت غیر طبیعی به نظر می رسند.
- طول عمر محدود: پیوند مصنوعی یک روش دائمی نیست. ممکن است لازم باشد گهگاهی الیاف مصنوعی خود را تعویض کنید زیرا طول عمر محدودی دارند.
- تحمل بدن: برخی افراد به الیاف مصنوعی حساسیت دارند. انجام تست تحمل برای جلوگیری از عوارض پیوند بسیار مهم است.
خطرات و عوارض کاشت موی مصنوعی چیست؟
کاشت موی مصنوعی روشی آسان برای به دست آوردن موهای بیشتر را نوید می دهد. با این حال، ما باید خطرات و عوارض جانبی بالقوه را نیز در نظر بگیریم:
- عفونت: ورود مواد خارجی به پوست سر منجر به عفونت می شود. استریلیزاسیون و مراقبت های پس از آن برای جلوگیری از بیماری ها یا التهاب الزامی است
- جای زخم: برش های ایجاد شده در طول عمل ممکن است منجر به زخم شود. گاهی اوقات می تواند منجر به ریزش موی دائمی یا آلوپسی زخم شود.
- رد: سیستم ایمنی بدن گاهی اوقات الیاف مصنوعی را پس می زند. این عارضه ممکن است منجر به خارش، التهاب یا نیاز به برداشتن شود.
کاشت موی واقعی در مقابل کاشت موی مصنوعی
تفاوت بین کاشت موی واقعی و مصنوعی ممکن است شامل موارد زیر باشد:
کاشت موی طبیعی:
- پیوند فولیکول های موی خود به مناطق نازک یا طاسی.
- به موهای اهداکننده کافی و فولیکول های موی سالم نیاز دارد.
- رشد دائمی مو با ظاهر طبیعی.
- زمان بهبودی طولانی تر.
- ظاهر تدریجی موهای جدید در طی چند ماه وجود دارد.
کاشت موی مصنوعی:
- کاشت فیبر مصنوعی در پوست سر
- نتیجه فوری موهای ضخیم تر و پرتر.
- این فقط ظاهر موهای طبیعی را تقلید می کند.
- غیر طبیعی به نظر می رسد.
- خطر عفونت، پس زدن و اسکار احتمالی وجود دارد.
- پیوند نیاز به نگهداری دوره ای یا جایگزینی الیاف مصنوعی دارد.
قبل از تصمیم گیری در مورد پیوند مصنوعی بسیار مهم است که با یک جراح مجرب و با تجربه مشورت کنید. آنها می توانند تاریخچه پزشکی، الگوی ریزش مو و وضعیت پوست سر شما را به دقت ارزیابی کنند.
تیم هیر پارادایس متخصص کاشت موی طبیعی در تهران
اگر قصد کاشت موی طبیعی را دارید، تیم ما، مشاوره های شخصی و راهنمایی جامع ارائه می دهد.
hair paradise یک تیم برجسته کاشت مو درتهران است. ما راه حل های نوآورانه و موثر ترمیم مو را در اولویت قرار می دهیم. یکی از تکنیک های پیشرفته ما به روش FUE معروف است.
با بیش از 500 بیمار راضی و نرخ موفقیت قابل توجه 98٪، ما به ارائه نتایج استثنایی افتخار می کنیم. تیم ما به سرپرستی پزشک پوست و مو ، تکنیک های پیشرفته ای را ارائه می دهد که متناسب با نیازهای فردی است.
برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد خدمات ما، از جمله اطلاعات دقیق قیمت، گالری گسترده قبل و بعد ما را مرور کنید، یا سایر مقالات منتشر شده توسط تیم تولید محتوای ما را مطالعه کنید.